Druijf Schilderwerken

Over ons

Over ons

Druijf Schilderwerken is landelijk werkzaam vanuit Langedijk. Schilder Rick Kuilboer is 7 jaar werkzaam geweest bij Schildersbedrijf Bont en is in augustus 2011 zijn eigen weg gaan bewandelen. Met ervaring sinds 2004 is uw onroerend goed bij ons in veilige handen. Onze kracht ligt in het uitvoeren van onze werkzaamheden.
Met passie, aandacht, vakkennis en uiterst respect voor uw huis en spullen.

Druijf Schilderwerken is een moderne en solide onderneming op het gebied van schilderwerk. Wij staan garant voor vakmanschap en verzorgen werkzaamheden op ons vakgebied. Wij schilderen o.a. diverse woningbouwverenigingen, scholen, verzorgingstehuizen, diverse bedrijven, aannemers en particulieren.

Door snel en accuraat in te spelen op specifieke wensen van de opdrachtgevers staat Druijf Schilderwerken garant voor een perfect eindresultaat. Het is goed mogelijk dat wij U binnenkort tot onze klantenkring mogen rekenen!

Wat wij voor u kunnen betekenen?
- Onderhouds schilderwerk, zowel binnen als buiten
- Nieuwbouw schilderwerk
- Behang- en andere wandafwerking
- Spuitwerk
- Kleuradvies
- Reparaties en onderhoud

Particulieren
Hoe uw woning eruit ziet zegt iets over wie u bent. Het goed onderhouden van uw woning is daarom belangrijk. Niet alleen voor uzelf, maar ook voor de duurzaamheid van uw woning. Het biedt bescherming tegen zon, regen, schimmels en vuil.
Het schilderwerk beperkt zich niet alleen tot het exterieur. Wij bieden ook voor het interieur strak schilderwerk en wandafwerking. Met behang creëert u in huis een behaaglijke sfeer of maakt u van de kinderkamer een stoere of juist lieve ruimte. Behang is er in allerlei soorten, patronen, structuren en kleuren. Zo is er voor ieder wat wils.

Wat wij voor u kunnen verzorgen:
- Schilderwerk deuren, kozijnen etc. zowel binnen als buiten
- Sauzen plafonds, wanden
- Spack- / spuitwerkzaamheden (plafonds, deuren, kozijnen)
- Behang en Glasweefsel voor wanden en plafonds

Wij komen bij u langs om een beeld te krijgen van de benodigde werkzaamheden, uw wensen te bespreken en voor advies.
Op die manier kunnen wij u een passende offerte bieden. Tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden zal er zo nodig overleg zijn met de opdrachtgever en na afloop zal er een opleveringskeuring plaatsvinden.

Verfvoordeel
Doordat wij veel schilderwerk doen en samenwerken met andere schilders en timmermannen hebben we scherpe contracten met verf leveranciers. Hierdoor kunnen wij scherp inkopen en u altijd voorzien van de scherpste tarieven op de verfproducten. Dit is absoluut in uw voordeel, aangezien u op deze manier enorm veel geld kunt besparen. Wij werken alleen met professionele producten van o.a. met Sikkens, en Sigma. Deze producten zijn absoluut niet duurder als in de plaatselijke bouwmarkte en particuliere verfwinkels.

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan of neem telefonisch contact met ons op.
Voor informatie of een vrijblijvende afspraak kunt u ons altijd bellen, telefoonnummer 06-20882233